LEERGEBIEDEN

Op de leergebieden cultuur, lezen, bewegen, gezondheid, duurzaamheid en technologie zijn 5 organisaties in 's-Hertogenbosch educatief makelaar voor de kindcentra. Zij brengen de kindcentra in contact met organisaties of individuele professionals op de genoemde leergebieden.

Makelaar DUURZAAMHEID
Frits Staats
06-46971451

Als kindcentra mij vragen waar zij van dromen als het gaat om milieueducatie ga ik op zoek naar een passende activiteit in de stad.

Makelaar BEWEGEN
Kees Akerboom
06-53797889
Makelaar GEZONDHEID
Miriam de Werd
06-20832252

Doordat de makelaars van sport, cultuur, gezondheid en duurzaamheid elkaar nu beter kennen, kunnen we de kindcentra nu ook samen voorzien van goede, gecombineerde leeractiviteiten uit de stad.

Makelaar TECHNOLOGIE
Henny Knechten
06-25171164

Techniek en Technologie kom je echt overal tegen, in elk vak op het kindcentrum, thuis en later in je werk! Ga je mee op onderzoek, heerlijk ondernemend en de wereld om je heen ontdekken! Samen maken we de crossovers en leren van elkaar in het kader van niet stapelen maar vervangen.

Makelaar CULTUUR en LEZEN
Roy Franssen
088-2800205

Vanuit de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit werken wij al een aantal jaar met kindcentra aan vraaggericht onderwijs. Fijn dat we hierin nu kunnen optrekken met de andere domeinen, want ook hier kunnen we veel van elkaar leren en zorgen we samen voor betekenisvol onderwijs.